21 Temmuz 2012 Cumartesi

Arı Maya

Sevgili Esra kızı Greta Leyla'nın doğumgünü kutlaması için taaa İtalya'lardan geldi ve Arı Maya temalı bir pasta hazırlamamı istedi. Vanilyalı pandispanya ve pastacı kremasından oluşan pastanın üzerinde Arı Maya'ya pembe gerberalar eşlik etti.

İyi ki doğdun Greta Leyla :))



Dalış

Desen hn erkek arkadaşı için sürpriz bir doğumgünü pastası hazırlamamı istedi. Dalış temalı pasta vanilyalı pandispanya, pastacı kreması ve damla çikolatalı.

Mutlu yıllar Kerem Bey...





Çöp Kamyonu

Her akşam çöp kamyonunu camda bekleyen ve izlemeyi çok seven Ali Kerim'in 2. yaşgünü için Çöp Kamyonu şeklinde bir pasta ve yine turuncu ve yeşil kamyonlarla süslenmiş cupcake'ler hazırladım.
Cupcake'ler çikolatalı idi ve 3 katlı bir stand ile servis edildi. Yalnız ben standın resmini çekemedim :(((
Pasta ise kakaolu pandispanya, çikolatalı pastacı kreması, ceviz-fındık krokanlı idi.

İyi ki doğdun Ali Kerim :))))





15 Temmuz 2012 Pazar

Başar 1 yaşında

Çağla hn'ın oğlu Başar 1 yaşını bitirdi. Parti temalı bir pasta hazırladım. Vanilyalı pandispanya, pastacı kreması, muz, kiwi, ananaslı pastayı palyaço, balonlar ve yıldızlar ile süsledim.

İyi ki doğdun Başar :)




11 Temmuz 2012 Çarşamba

Nişan

Damla-İbrahim çifti nişan törenleri için benden pasta hazırlamamı istediler. Kakaolu pandispanya, çikolatalı pastacı kreması, vişne ve damla çikolatadan oluşan pastaya konuklara ikram edilmek üzere acıbadem aromalı kurabiyeler hazırladım.

Mutluluklar diliyorum  :))




Melis

Arkadaşım Yazgül'ün kızı Melis'in 2 yaş kutlaması için çiçek sepeti şeklinde bir pasta hazırladım. Turuncu, somon ve beyaz çiçeklerden  oluşan pasta vanilyalı pandispanya, pastacı kreması, çilek ve frambuazlı.

İyi ki doğdun Melis :)