21 Ağustos 2012 Salı

Aile saadeti

Semiha hn evlilik yıldönümleri için vanilyalı pandispanya, pastacı kreması, muz ve fıtıklı çikolatalı bir pasta istedi. Pasta bir yatakta anne-baba ve çocuk temalı idi.

Mutlu yıldönümleri Semiha hn :)



Elmo

2. yaşını bitiren Aylin için kakaolu pandispanya, çikolatalı pastacı kreması, vişne ve damla çikolatalı Elmo pastası hazırladım.

İyi ki doğdun Aylin :)

Open Water Instructor

Sevde hn, dalış eğitmeni olan erkek arkadaşı için dalış temalı bir pasta ve yanında cupcake'ler hazırlamamı istedi.
Pasta kakaolu pandispanya, çikolatalı pastacı kreması ve fıstıklı çikolatalı. Cupcakeler de çikolatalı.

Nice mutlu yaşlara Afşin bey :)








Minnie Aze

Sevgili arkadaşım Derya (Başka anne)'nın kızı Aze 2 yaşını bitirdi. Ona da vanilyalı pandispanya, çikolatalı pastacı kreması ve muzlu Minnie Mouse pastası hazırladım.

İyi ki doğdun Aze :)))



7 Ağustos 2012 Salı

Kraliçe Aslan

1 yaşını bitiren Aslan burcu Lara Matilda için annesi Pelin hn. 3 katlı, jungle ve kraliçe tacı temalı bir pasta istedi.
İlk katı kakaolu pandispanya, çikolatalı pastacı kreması, şamfıstık ve damla çikolataı, üst 2 katı vanilyalı pandispanya, pastacı kreması, muz ve damla çikoalatlı idi.

İyi ki doğdun Lara Matilda :)








Minnie Mira

Veeee Mira'mız 1 yaşını bitirdi. Kalabalık, aile ve dostlarla dolu güzel bir doğumgünü partisi düzenledi sevgili Özge. Biz kalamadık ama pastamızı götürdük :)
2 katlı Minnie Mouse pastasının alt katı vanilyalı pandispanya, pastacı kreması, muz ve damla çikolata, üst katı ise kakaolu pandispanya, çikolatalı pastacı kreması ve şamfıstıklı idi.

İyi ki doğdun Mira :)))) Aydönümlerini özleyeceğim :)